top of page
Screenshot_20220810-192651_Video Player.jpg

Beauty - behandelingen

Gestresseerd?

Nood aan wat me-time?

Maak een afspraak en laat je verwennen met 1 van onze beauty - behandelingen.

Ontspanningsmassage 

 

Ontspanningsmassage is een massagetechniek die hoofdzakelijk als doel heeft het kalmeren en ontspannen van het lichaam. Het lichaam wordt door zachte, langzame bewegingen tot rust gebracht. Deze bewegingen zorgen ervoor dat de doorbloeding van huid en spieren gestimuleerd worden. Het geeft je een ontspannen, behaaglijk gevoel.

Bij deze ontspanningsmassage word je ondergedompeld in een full body massage met massageolie met een duur van 60 of 90min. Laat de stress van je af masseren en ga als herboren terug naar huis!

Zwanger? Kom genieten van de zwangerschapsmassage op warm water en ga helemaal relax de deur uit 

20220406 SAVI Beauty-48.jpg
20220406 SAVI Beauty-21.jpg

Gelaatsverzorging 

Voor de gelaatsverzorgingen werk ik met de producten van AHAVA.

Deze producten zitten boordevol mineralen uit de dode zee, hierdoor zijn deze producten voor iedereen toegankelijk. Geen contra - indicaties voor huiden met eventuele allergieën en uitermate geschikt voor mensen met psoriasis / eczeem / zeer droge huid...

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk:

      - Time to hydrate :

Tijdens deze behandeling zorgen de mineralen van de dode zee voor een verbeterde vochtbalans in de verschillende huidlagen. Deze behandeling is een zuivert, kalmeert en hydrateert de huid. Ideaal voor jonge huidjes en huiden met een sterk verminderde vochtbalans.

      - Mineral Radiance / Detox: 

Deze behandeling staat vooral in voor het ontgiften van de huid en hernieuwen van de celenergie. Hierdoor gaat de huid de afvalstoffen beter afvoeren en tekenen van vermoeidheid verminderen.

      - Mineral Brightening & Renewal (Anti-aging)

Deze behandeling vermindert de aankomende tekenen van veroudering,

pakt de fijne rimpels aan en verstevigd de huid. 

      - Apple of sodom 

Ooit al gedacht aan botox? wel dan is deze verzorging uitermate geschikt !

Diepere rimpels worden gevuld, de huid wordt gevoed van binnen uit en zorgt voor een stralende teint met onmiddellijk zichtbare vermindering van rimpels.

      - HaloBacteria

De Menopauze, wie kent deze periode nu niet, Het lichaam verandert door hormonale schommelingen. Deze behandeling biedt je huid dan ook de hydratatie en voeding die je nodig om je huid optimaal te verzorgen.

      - Beauty Before Age 

Deze behandeling is een anti aging behandeling voor mensen van rond de 50 

Fijne rimpels verdwijnen, diepere rimpels worden aangepakt, extra voeding wordt gegeven aan de huid en je huid krijgt meer energie. 

Ga alvast stralend naar buiten !

De AHAVA Producten zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik. 

Lichaamsverzorgingen AHAVA

Voor de lichaamsverzorgingen werk ik met de producten van AHAVA.

Deze producten zitten boordevol mineralen uit de dode zee, hierdoor zijn deze producten voor iedereen toegankelijk. Geen contra - indicaties voor huiden met eventuele allergieën en uitermate geschikt voor mensen met psoriasis / eczeem / zeer droge huid...

Mogelijke behandelingen:

- Full Body Treathment : We starten met een volledige lichaamsscrub waarna je wordt ingesmeerd met onze AHAVA bodylotion, Op de rug krijg je nog een extra weldoende Modderpakking waarna we deze behandeling afsluiten met een mini rugmassage.

- Psoriasis behandeling : Idem Full Body Treathment maar dan met onze " Liquid dead sea salt " scrub en een extra voedende Bodylotion.

Lichaam_Scrub-300x200.jpg

 Esthetische manicure

Bij een esthetische manicure worden je handen tot in de puntjes verzorgd. Nagels worden geknipt en mooi in vorm gevijld. Daarna krijgen je handen een badje en een verzorging van de nagelriemen. Om de manicure te beëindigen krijgt u er nog een handmassage bovenop.

Deluxe pedicure

 

Bij een Deluxe pedicure verzorgen we je voetjes tot in de puntjes. Je krijgt een voetbad, de nagels worden geknipt en gevijld en de nagelriemen worden verzorgd. Daarna gaan we de eelt verzorgen met de eeltrasp en een peeling en we sluiten af met een voetmassage. Loop als op een wolkje na deze behandeling.

Gellac  (handen / voeten)

 

Wil je graag een mooi kleurtje op de nagels van je handen en / of voeten? Zomerse tinten of misschien toch liever winter - , herfst - of lentekleuren? Alles kan ! Kies uit een waaier aan kleuren en je hebt 14 dagen gegarandeerd mooie nagels!

20220406 SAVI Beauty-11.jpg

Gelnagels  (handen/voeten)

Wil je graag mooie verzorgde nagels? met een extra laagje stevigheid?

Gelnagels worden opgebouwd met de producten van Legannails en zijn zo sterk dat je (naar gelang de groei van je nagels) tot wel 4 weken gegarandeerd mooie nagels hebt.

IMG_20200620_162341.jpg
ontharingen.png

Ontharingen  

 

Het ontharen van bijna alle mogelijke te ontharen lichaamsdelen, We beginnen steeds met de huid voor te bereiden met talkpoeder of een pre lotion, de uitvoering zelf gebeurd met warme was voor een gevoelige huid waardoor deze voor iedereen te gebruiken is, of u nu een vette, een normale of eerder een gevoelige huid heeft. Afnemen van de was gebeurd met wegwerp ontharingsstrips.

Na de ontharing wordt de onthaarde plek nog ingesmeerd met een lotion / melk ter bescherming van de huid, en om eventuele restanten te verwijderen.

ontharing onderarm.jpg
ontharing bovenlip.jpg
ontharing wb.jpg
ontharing oksel.jpg
ontharing.jpg
bottom of page